Köper cateringtjänster i Malmö

Region Skåne bjuder in intresserade företag till informationsmöte inför en ny upphandling av cateringtjänster i Malmö. Mötena hålls vid tre olika tillfällen, det första den 25 augusti 2014.
Syftet är att informera om behovet och få synpunkter om kommande upphandling av cateringtjänster till Dockplatsen 26. Här arbetar cirka 600 tjänstemän inom Koncernkontoret, Regionservice, Skånetrafiken med flera. En vanlig månad beställs det uppskattningsvis 300 luncher och 1 500 frukostar/fika till personal och gäster.
Företrädare för regionen vill då träffa och föra dialog med intresserade företag. Koncerninköp säger på sin webbplats att man välkomnar även mindre företag, som till exempel bagerier, lunchrestauranger och cateringleverantörer, att visa intresse. En del av mötet kommer därför att fokusera på upphandlingen och hur man lämnar anbud.
Bland punkterna på den preliminära agendan till de tre informationsmötena finns information om cateringbehovet till Dockplatsen 26. Hur en offentlig upphandling går till är en annan punkt, liksom information och diskussion om anbudsområden, leveranskrav, utvärdering av inkomna anbud och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *