Nytt nummer direkt från pressarna

OFFENTLIGA AFFÄRER har utkommit med sin första utgåva på papper för 2019, ett fullspäckat nummer där läsaren först möter näringsminister Mikael Damberg.
Hur många läsare vet att han förutom rutinerad politiker också är en hängiven naturvän och AIK-are? Nu vill han ge rättsväsendet skarpare verktyg för att bättre kunna ta itu med kriminaliteten.
Intressanta artiklar
Dessutom innehåller denna utgåva intressanta artiklar i alla de ämnen där vi är engagerade; ledarskap, upphandling, juridik och säkerhet. Visselblåsarfunktioner blir allt vanligare och tipsen som kommer in handlar om bedrägeri och ekonomiska oegentligheter.
Missa inte artikeln om Försvarsmaktens unika samarbete med en rad offentliga och privata arbetsgivare för att göra de anställda mer attraktiva på arbetsmarknaden!
Ledarskapet allt viktigare
I sin ledare framhåller OFFENTLIGA AFFÄRERS ansvarige utgivare Urban Nilsson att i tider av prövning blir landets ledarskap allt viktigare. Tidningen vill därför lyfta fram samverkan mellan de stora grupper av personer som vill väl och ”inte bara blicka ut över eländets branter.” Snarare vill OFFENTLIGA AFFÄRER visa på de positiva exemplen som ger energi och framtidstro, skriver Hexanovas VD, som hoppas att vi ses på OFFENTLIG CHEF den 13-14 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.