Nominera en duktig upphandlare

Under Upphandlingsdagarna den 30-31 januari 2013 utses vinnaren av utmärkelsen HANDSLAGET, ett pris som instiftades av tidningen Offentliga Affärer år 2008. Men det finns fler utmärkelser riktade till upphandlare 2013.

Priset Handslaget tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning.

Det är även möjligt att nominera en person som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen – i samklang med Upphandlingsdagarnas syfte, att stimulera till nytänkande och bidra till en sund utveckling inom offentlig upphandling.

Sista dag då du kan lämna förslag är den 10 december 2012. Lämna ditt bidrag här.

Hållbar upphandlare
Även Miljöstyrningsrådet delar ut en utmärkelse inom offentlig upphandling – nämligen priset Utmärkt Hållbar Upphandlare. I samband med konferensen Hållbar upphandling den 14 mars 2013 delas priset ut, tillsammans med utmärkelsen Utmärkt Hållbar Leverantör.

Syftet är att belöna upphandlare och leverantörer som arbetar seriöst och innovativt med miljöanpassad och socialt ansvarsfull upphandling. Så att även andra inspireras till att satsa på att ta miljöhänsyn och sociala hänsyn.

Nominera senast 15 februari 2013 hos www.msr.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *