Ny ledning i AffärsConcept

AffärsConcepts nya affärsområdeschef heter Torbjörn Gideskog och tillträdde sin roll den 3 juni.

Torbjörn Gideskog har lång erfarenhet från ledande positioner i privat näringsliv mot den offentliga marknaden och har bland annat varit marknads- och försäljningschef på Cambio HealthCare systems, vd och arbetande styrelseordförande.

Torbjörn Gideskog. Foto: AffärsConcept.

– Det känns jätteroligt att ta mig an det här uppdraget. Jag hoppas att jag kan bidra med ett ännu större kund- och marknadsperspektiv, säger han.

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, vd på SKL Kommentus är glad att välkomna Torbjörn till koncernen.

– Vi tror att han kommer förstärka ledningen med sin affärskompetens och erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer, säger hon.

I samband med Torbjörn Gideskogs tillträde axlar Charlotte Murray, tidigare konsultchef på AffärsConcept, rollen som biträdande affärsområdeschef. De två kommer därmed ha ett nära samarbete i att leda och utveckla företaget framåt, där Charlotte med sin tydliga inköpsprofil blir ett viktigt ansikte utåt.

– Det känns utmanande, men framförallt roligt, att anta den nya rollen. Nu ser jag fram emot att, tillsammans med Torbjörn och övriga ledningsgruppen, arbeta med utveckling av verksamheten. Jag tror verkligen att jag och Torbjörn kommer komplettera varandra, säger Charlotte.

Om AffärsConcept
AffärsConcept är ett konsultbolag med specialistkompetens inom offentlig upphandling och inköp. Det ingår i SKL Kommentuskoncernen och erbjuder stöd i form av konsulttjänster, rådgivning och utbildningar. 

SKL Kommentus AB är en koncern med två dotterbolag: SKL Kommentus Inköpscentral AB och AffärsConcept AB. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.