Ny marknadsplats kan bli central knutpunkt

Unit4 lanserar nu en ny plattform där deras ISV-partners, återförsäljare och tjänstepartners kan visa upp och dela sina innovativa, skräddarsydda lösningar och appar kopplade till Unit4 ERP-lösningar.

I Sverige används Unit4:s lösningar av ett 90-tal kommuner och genom den nya plattformen vill Unit4 ge kunderna möjlighet att förstärka sina investeringar genom tillgång till ytterligare verktyg för att underlätta tillväxt och möjliggöra för kunderna att dra nytta av färdiga integrationer och därmed minska interna utvecklingskostnader.

Unit4 Marketplace lanseras inledningsvis i samarbete med nio av Unit4:s globala partners och kommer att göra det möjligt för kunderna att upptäcka ytterligare funktioner för att komplettera och utöka sina befintliga Unit4-lösningar. Detta ger kunder tillgång till en repertoar av lösningar och hela tiden nya tillägg som är säkra att nyttja och tillgängliga via en samlad plats, Unit4 Marketplace.

Förutom att förstärka kundernas investeringar (ROI) erbjuder marknadsplatsen ytterligare verktyg för att underlätta tillväxt och gör det möjligt för kunderna att dra nytta av färdiga integrationer och därmed minska interna utvecklingskostnader.

”En central knutpunkt”

– Lanseringen av Unit4 Marketplace visar tydligt att fokus är att koppla samman ett ekosystem bestående av produkt och partners i tätt samarbete vilket kommer erbjuda både kunder och partners en central knutpunkt för att hitta och använda nya tjänster och ny funktionalitet. Nu när den är lanserad ser vi fram emot att utöka marknadsplatsen och välkomna fler partners att ansluta sig till denna globala gemenskap, säger Mike Ettling, vd för Unit4.

Mike Etting, Unit4.

Unit4 Marketplace kommer att nyttja innovations- och utvecklingskapaciteten hos partners för att tillgodose kundernas behov. Unit4 Marketplace kompletterar i tillägg Unit4:s Developer4U-program, som är utformat för att hjälpa partners att bygga tilläggstjänster som ger kunderna värde och partners nya intäktsmöjligheter.

Texten har ställts till förfogande för OFFENTLIGA AFFÄRER och granskats av redaktionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *