Ny tjänst inom artificiell intelligens

IPsoft lanserar 1Desk – röststyrd AI-tjänst för helautomatiserad IT och alla sorters kontorsproblem
OFFENTLIGA AFFÄRER rapporterade i nr 2 / 2018 om IPSoft Sverige. I en intervju med Mats Ferm, Sverigechef i bolaget, berättade vi om Amelia, en läraktig AI-komponent med språkförmåga.
– AI kommer att bli standard inom en inte alltför avlägsen framtid, förklarade Mats Ferm i reportaget.
1Desk kombinerar den marknadsledande AI-kollegan Amelia med automatiserade processer för hela företagets IT-infrastruktur i ett och samma gränssnitt. Det gäller för bland annat HR, administration och ekonomi och ersätter många komplexa uppgifter som ofta sträcker sig över flera arbetsområden. Det meddelar IPSoft i ett pressmeddelande.
Dessutom kan medarbetarna tala på ett naturligt sätt med Amelia, precis som de skulle prata med en annan kollega. Amelia kan svara på allt ifrån ”varför är inte min kvittoredovisning genomförd?” till ”installera Office 365 på min dator, tack”.
Medarbetare kan direkt få automatiserad hjälp att byta lösenord, kontrollera reseräkningar, ändra semester, ansöka om friskvårdsbidrag, lägga upp projektgrupper, hitta raderade mejl, beställa flygbiljetter och hyrbil – och allt annat som normalt utförs av dedicerade medarbetare på olika avdelningar i organisationen.
Läs mer på IPSofts webbplats:
https://www.ipsoft.com/
https://amelia.com/
Om IPsoft
IPsoft är världsledande inom artificiell intelligens (AI), automatiserar IT- och affärsprocesser och har utvecklat Amelia, branschens mest mänskliga AI-plattform. Amelias emotionella intelligens och förmåga att i dialog med användarna kontinuerligt lära sig mer och mer gör henne till marknadens enda AI som fullt ut förstår användarens behov och avsikter. Amelia är utbildad på 100 språk och skapar konkreta affärsfördelar, inklusive lägre driftskostnader, högre kundnöjdhet och ökad produktivitet hos medarbetare.
Huvudkontoret ligger i New York, USA. Bolaget har också kontor i 13 andra länder runt om i världen och hjälper 550 av världens ledande varumärken att förbättra sina organisationer, däribland mer än hälften av världens största IT-leverantörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.