Nytt globalt partnerprogram introduceras

 
Unit4 har lanserat ett helt nytt globalt partnerprogram för att på bästa sätt kunna erbjuda utbildning, resurser och stöd till sitt globala ekosystem av partners.
Det meddelas i ett pressmeddelande.
– Det nya Globala partnerprogrammet innebär att vi kan fortsätta möta den höga efterfrågan på marknaden och uppfylla våra kunders förväntningar med en förbättrad portfölj av lösningar och tjänster. Att ha partners som kan förbättra kapaciteten i vår People Experience-svit är kärnan i vår strategi och avgörande för att tillgodose behoven i vår globala kundbas, säger Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems på Unit4 (bilden nedan).
I Sverige har Unit4 haft partners i flera år och tillsammans har man utarbetat en solid kompetens på olika lösningar från Unit4. Företagets partners stödjer redan idag flera Unit4-kunder med alla delar, från sälj till kundutveckling och förvaltning.
– Med det nya globala partnerprogrammet kan Unit4 öka fokuset på ekosystemet för partners vilket kommer hjälpa kunderna och våra partners till ytterligare framgång på den svenska marknaden, säger Sami Aaraj, Partner Manager i Sverige på Unit4.
På Unit4 finns en strategi för partnerskap. Varje medlem i partnernätverket har noggrant valts ut som specialister på sina respektive marknader för att hjälpa till att addera värde till alla kunder – oavsett storlek eller bransch;
Go-To-Market-partners, såsom återförsäljare, mervärdesförsäljare och OEM-företag, som är en förlängning av Unit4-teamet och ansvarar för att sälja, implementera och stödja Unit4-lösningar.
Produkt- och innovationspartners, inklusive oberoende mjukvaruförsäljare och OEM-partners, med de viktigaste färdigheterna för att optimera funktionaliteten och prestandan för Unit4-lösningar.
Service- och leveranspartners, systemintegratörer och implementeringspartners med djup kunskap om Unit4-lösningar som kan leverera snabb implementering, integrerade lösningar och supporttjänster.
Med stöd av ett globalt partnerteam som är anpassat efter region och vertikal, kommer nya partners att genomgå ett nyutvecklat onboarding-program som innefattar både försäljning, implementering och support för alla Unit4-produkter och industrier. Partner-nätverket kommer även att få tillgång till  partnerforum i Unit4 Community4U, utbildning för att bygga kunskap och expertis, marknadsföringsstöd samt ett certifieringsprogram som gynnar partner på alla nivåer.
Det globala partnerprogrammet är uppdelat på tre nivåer med fokus på kapacitet, bidrag och kundnöjdhet. Dessa är;
Select partners” specialister på sina respektive marknader, men nya i Unit4-partnerekosystemet.
Premier partners” framgångsrika organisationer med hög kompetens som aktivt kan samarbeta med Unit4 för att leverera innovativa lösningar.
Elite partners” högsta nivån inom partnerprogrammet, för de partners som konstant når den högsta framgången med Unit4 och dess kunder.
Övrig information
Tekniska fakta
Genom att skapa ett globalt partner-nätverk kan Unit4 erbjuda sina lösningar och tjänster inom ERP, FP&A, HCM och Student Management till flera organisationer runt om i världen. Unit4:s People-plattform ger en bra grund för partnerinnovation genom en mikrotjänstbaserad SaaS-arkitektur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.