Offentliga Affärer i Almedalen

Offentliga Affärer är för fjärde året i rad tillbaka i Almedalen och nytt för i år är att vi har vikt måndagen den 1 juli för e-förvaltning med två intressanta programpunkter. Men vi har även en fullmatad dag om upphandling och för de som hunnit anmäla sig, ett klassiskt mingel. Allting äger rum på Wisby Strand Congress & Event på Strandvägen 4 intill Almedalsparken.

Hetast kan nog debatten om Upphandlingsutredningen väntas bli där bland andra Anders Wijkman, tidigare utredare vid utredningen och Helena Rosén Andersson, advokat och delägare i Advokatfirman Lindahl deltar tillsammans med några andra intressanta debattörer. Debatten äger rum tisdagen den 2 juli klockan 16.40 i lokalen Viklau. Kom gärna och lyssna på den heta debatten.

E-förvaltning
Men det kommer även att dagen innan anordnas en debatt klockan 15.30 om affärsmodeller som stödjer innovationer med representanter från Vinnova, Microsoft och PwC. Hur offentliga och privata organisationer ska möta leverantörer så att innovationer stöds, istället för hämmas, är frågan man kommer att besvara. Ett intressant seminarium om invånardriven tjänsteutveckling äger också rum samma dag klockan 17.00. Debatten och seminariet hålls i lokalen Vall på plan 2 och den som vill veta mer är varmt välkommen.

Alla våra seminarier och debatter hålls på Wisby Strand Congress & Event på Strandvägen 4 intill Almedalsparken. Varmt välkomna!

Offentliga Affärers klassiska mingel
Som alltid anordnar vi ett mingel, där en DJ spelar skivor på lagom volym i bakgrunden. Meningen är att man ska kunna gå runt, prata med varandra och utbyta erfarenheter.
Intresset för minglet har varit stort vilket gläder oss. På grund av detta har vi blivit tvungna att stänga ner den öppna anmälan.

Allt gott!
önskar
Offentliga Affärer

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *