Ökat intresse att effektivisera och säkra koncernlednings- och styrelsearbetet

iStone väljer Webforums styrelsewebblösning för säkert samarbete. Webforum är en marknadsledande leverantör av webbtjänster för dokumentintensiva projekt och samarbeten. Verksamhets- och IT-konsultföretaget iStone, med drygt 500 anställda som erbjuder expertis inom de ledande affärssystemen, väljer Webforums Styrelsewebb för att effektivisera och säkra sitt fortsatta koncernlednings- och styrelsearbete.
Verksamhets- och IT-konsultföretaget iStone såg ett behov av att finna ett styrande och effektiviserande verktyg för sitt koncernlednings- och styrelsearbete, en flexibel, användarvänlig och säker lösning som skulle förenkla delning av dokument och information inom ledning och styrelse på ett mycket säkert sätt. Valet föll på Webforums Styrelsewebbslösning.
– Vi har tidigare använt en liknande lösning men såg ett behov av att finna ett verktyg som bättre motsvarade vårt behov på funktionalitet och säkerhet. Webforums Styrelsewebb är en mycket användarvänlig lösning som uppfyller våra höga krav på just funktionalitet, flexibilitet och säkerhet. Att verktyget alltid finns tillgängligt för våra användare, oavsett var de befinner sig, att all dokumentation sparas säkert på ett och samma ställe samt att det sparar både tid och pengar är viktigt för oss, säger Per Fredriksson, CIO på iStone.
Ökad efterfrågan på lösningar för effektivare styrelsearbete
Webforum har sedan 1997 utvecklat och sålt webbtjänster för dokumentintensiva projekt och samarbeten med stor framgång. Allt fler företag och organisationer ser nu över hur lednings- och styrelsearbetet sköts och intresset för att effektivisera och säkra detta arbete ytterligare är stort.
– Vi upplever ständigt att vår lösning vinner stort förtroende på marknaden. Vi är givetvis mycket glada att även iStone känner förtroende för oss som företag och våra lösningar och nu valt att implementera vår styrelsewebblösning för att effektivisera och säkra deras lednings- och styrelsearbete, säger Albert Huth, VD för Webforum Europe AB.
Webforums Styrelsewebb är en lösning för effektivare styrelsearbete, för företag och organisationer med höga krav på professionellt styrelsearbete och som har behov av att dela dokument och annan information på ett säkert och effektivt sätt. Lösningen kombinerar bra funktionalitet och hög säkerhet med ett intuitivt gränssnitt som användarna känner igen från sina egna datorer. Allt arbete sker direkt på webben och det enda som behövs är en webbläsare och tillgång till internet.
Källa: Webforum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *