Snart dags för Digital Transformation 2.0

eFörvaltningsdagarna närmar sig med stormsteg och snart kommer de sista programpunkterna att släppas! Den 11-12 oktober blir det dags för tvådagarskonferensen som i år har temat ”Digital Transformation 2.0”. Det blir en mängd intressanta föreläsningar, paneldebatter och nätverkande.
E-förvaltning är ett väldigt aktuellt ämne, särskilt efter skandalen kring Transportstyrelsen. En av programpunkterna är en paneldebatt kring ämnet ”Digital Transformation inom offentlig sektor – Vem tar ansvar och vad förväntas av dig som ledare?” som garanterat kommer att bli intensiv.
Nomineringarna till utmärkelsen eDiamond Award, eförvaltningspriset, strömmar in och det kommer bli spännande att se vilken organisation som kommer få priset för att ha etablerat bästa samhällsnyttiga e-tjänsten för i år.
Andra höjdpunkter är:

  • Per Schlingmann som kommer tala om digitalisering och hur den har förändrat världen.
  • GDPR är en brinnande fråga och experten Karen Lawrence Öqvist kommer berätta om hur organisationer ska hantera frågan i praktiken.
  • En inblick i e-Estonias decentraliserade databaslösning där X-road är kopplingen mellan alla databaser. Frågan är om X-road kommer bli en del av den svenska digitala förvaltningsmodellen?

Läs mer om programmet och seminariespåren här: https://eforvaltningsdagarna.se/program/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.