SOI:s årskonferens till Göteborg

Civilminister Ardalan Shekarabi kommer att tala på Sveriges Offentliga Inköpares, SOI:s, årskonferens den 25-27 april 2016 i Göteborg.
Det sker på Hotell Clarion Post på Drottningtorget mitt i staden endast några steg från Göteborgs Centralstation, busshållplats och spårvagn, meddelar Louise Strand, styrelseledamot i SOI och inköpsdirektör i Region Skåne.
Emma Breheim, inköpschef i Luleå kommun, är ansvarig för förberedelserna. Till sin hjälp har hon två grupper: en konferensgrupp som till största delen jobbar med programmet och en lokal grupp som bland annat förbereder kvällens festligheter.
Konferensen kommer att pågå från lunch den 25 till lunch den 27 april. Precis som föregående år kommer programmet att vara uppdelat i presentationer i plenum och i parallella seminarier.
Årskonferensen är en stor mötesplats som samlar cirka 700 deltagare.
– Det är ett mycket bra tillfälle att utbyta erfarenheter med kollegor, betonar Louise Strand.
År 2021 fyller Göteborg 400 år och det uppmärksammas hela vägen fram till jubileumsåret. År 2016 fokuserar Göteborg på kultur. ”Kultur berikar vår gemensamma tillvaro och bygger broar mellan människor – vi kommer närmare varandra. Möten ger nya möjligheter. Vi upptäcker staden, odlar både relationer och grönska” framhålls det från Göteborgs stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *