Vinnaren av Handslaget 2014 är…

Sofia Elmeholt från Härnösands kommun!
Juryns motivering lyder:
”Vinnaren lyckats bryta invanda mönster och lyfta upphandlingen genom gediget förarbete, smart distribution och samarbete med organisationer och politiker. Trots kort tid i branschen har vinnaren agerat konstruktivt och lyhört och tagit fram en modell som har gjort att organisationen nu handlar mer ekologiskt och lokalt. Att få lägga anbud på artikelnivå har ökat konkurrensen och gett fler leverantörer, både stora nationella och små lokala.”
Priset delades ut under festliga former på det anrika Hamburger Börs den 28 januari av förra årets vinnare Christina Fagerström och Stefan Tengbom från Stockholms stad Serviceförvaltningen. Mottog priset gjorde Sofia Elmeholt från Härnösands kommun.
Handslaget
Priset tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning. Priset kan emellertid också gå till personer som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen – i samklang med Upphandlingsdagarnas syfte, att stimulera till nytänkande och bidra till en sund utveckling inom offentlig upphandling. För mer information om Handslaget och Upphandlingsdagarna, klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *