Vi skriver avtal med Swedavia

Under hösten har Swedavia AB genomfört upphandling av ramavtal inom området upphandlingskonsulter. Vi är stolta över att ha fått avtal inom delområdena Varor och tjänster, samt Bygg- och entreprenadupphandling.

Det är mycket glädjande då ett ramavtal med ett så stort och spännande bolag som Swedavia ger oss möjlighet att arbeta långsiktigt och nära kunden. De har ett stort fokus på den egna affären och tillsammans med Swedavias inköpsavdelning kommer vi kunna bidra till detta. De arbetar även målmedvetet med hållbarhet och har ett etablerat arbete med Code of Conduct säger AffärsConcepts Niclas Andersson, Regionchef, Region Väst samt kundansvarig för Swedavia.

Swedavias Inköp finns både på Arlanda och på Landvetter och AffärsConcept har god kapacitet att möta upp organisationen på bästa sätt.
– Den offentliga upphandlingen omfattar så otroligt många områden och att nu få tillfälle att arbeta just med våra nationella flygplatser kommer bli spännande. Det är ju miljöer som man som privatperson rört sig i och nu får en större inblick i.