Aditro får hantera 6 000 löner i Sverige

SSAB har valt Aditro som långsiktig partner för hantering av sin löneadministration.  Avtalet är tecknat för sju år och gäller hanteringen av 6 000 löner inom Sverige.

Partnerskapet mellan SSAB och Aditro har föregåtts av ett omfattande analysarbete och bygger på långsiktighet, enkelhet och tydlighet med syfte att ständigt förbättra både processer och kommunikation inom HR- och lön för att uppnå flexibilitet och högre kostnadseffektivitet.

-Vi på Aditro har den breda kunskapen och erfarenheten som krävs för att våra kunder ska känna att vi har en trygg och säker leverans av lönehantering och HR tjänster, säger Johan Berg, CEO på Aditro. 

– Aditro kan tillföra modernitet och stabilitet och vi förbättrar ständigt våra processer inom HR- och löneområdet för att våra kunder ska få en enklare jobbvardag, fortsätter Johan Berg.

Outsourcing
Allt fler har upptäckt affärsnyttan med Outsourcing av HR- och lönetjänster, nyttan med övergång från fasta till mer flexibla rörliga kostnader, som medför ökad effektivitet och flexibilitet. Genom att använda Outsourcing av HR- och lönetjänster kan företag och organisationer i högre grad fokusera på sin egen kärnverksamhet.

-Vi är mycket glada och stolta över att SSAB valde Aditro som leverantör av sina lönetjänster. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet av att tillhandahålla flexibilitet och lokal HR kompetens inom våra kärnprocesser såsom lön, kommer att skapa mervärden för SSAB både på kort och lite längre sikt säger Marie-Louise Forsberg, säljdirektör, Aditro Sverige.
Källa: ADITRO AB

FAKTA
SSAB är en världsledande leverantör av höghållfasta stål. SSAB erbjuder produkter, utvecklade i nära samarbete med kunderna, för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har produktionsanläggningar i Sverige och USA och anställda i över 45 länder. SSAB är noterat på NASDAQ OMX Nordic, Stockholm.
Källa: SSAB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *