Egen mötesplats för kommunikatörer

Nu finns en konferens och mötesplats för dig som älskar kommunikation. OFFENTLIGA AFFÄRER lanserar Publicom, en konferens med tydligt fokus på offentlig kommunikation och medborgardialog. 
Den 12-13 oktober i Stockholm har intresserade möjlighet att ta del av de främsta experternas bästa tips på hur man lyckas i sin kommunikation såväl internt som externt.
Urban Nilsson VD på Hexanova/Offentliga Affärer och initiativtagare menar att den ensidiga masskommunikationens dagar är räknade.
– Att kommunicera rätt budskap till rätt mottagare vid rätt tidpunkt och i relevanta kanaler blir allt viktigare. När medielandskapet och mängden alternativ att kommunicera förändras öppnas det nya möjligheter, men också nya prövningar.
Bland programpunkterna finns högintressanta föreläsningar: Så blir du en stjärna i sociala medier, Frida Boisen, författare och expert inom sociala medier, Konsten att leda mot förändring, Göran Persson, tidigare statsminister och S-ordförande, Kommunicera rätt vid krissituationer, Warg Gyllander, Presschef vid Stockholmspolisen.
Varför lanserar ni en konferens och mötesplats specifikt för kommunikatörer?
– Publicom har sakta men säkert vuxit fram efter det att tidigare deltagare under eFörvaltningsdagarna uttryckt behov av en egen mötesplats, dessutom verkar nyfikenheten rörande kommunikation växa från år till år, säger Urban Nilsson.
Han pekar också på att det finns massvis av nya rön kring kommunikation. Hur får jag ut vårt budskap på bästa vis? Hur skall jag uttrycka mig till pressen? Hur arbetar vi med informationen vid en krissituation?
– Dessa och liknande frågor förtjänar en egen konferens och mötesplats, en årlig tillställning där man kan träffa sina kollegor med liknande uppdrag för att utbyta erfarenheter, ta del av nyheterna på området, utvecklas i sin yrkesroll och ytterligare stärka sin kompetens, avslutar Urban Nilsson.

0 thoughts on “Egen mötesplats för kommunikatörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *