Förbättrat nätverk för Travel Managers

Nu kan Travel Managers över hela världen få hjälp genom ett förbättrat nätverk och nya utbildningar.

Det är Egencia som meddelar att man kan hjälpa Travel Managers över hela världen genom det förbättrade Egencia Connect-nätverket och nya utbildningar i hantering av affärsresor.

Det nya, förbättrade Egencia Connect-nätverket hjälper Travel Managers genom att ge dem tillgång till programvägledning, möjligheter att nätverka och diskutera olika ämnen samt expertkunskaper och globala reseaviseringar.

Expedia Group Academy har nu utbildningar i hantering av affärsresor som hjälper alla Travel Managers i nätverket att utveckla de affärs- och ledarskapsförmågor som behövs för att företagen ska lyckas under de osäkra omständigheter som råder idag.

Enligt pressmeddelandet skedde lanseringen i  Seattle, Washington, den 8 september 2020. Då lanserarde Egencia®, affärsresedelen av Expedia Group™, ett mer avancerat Egencia Connect-nätverk och förstärkte Expedia Group Academy med utbildningar i hantering av affärsresor som är tillgängliga för Travel Managers över hela världen. Med hjälp av kunskapsdelning, rekommendationer och utbildningsprogram hjälper Egencia Travel Managers att leda sina organisationer genom de omfattande förändringar som inträffat på affärsresemarknaden på grund av covid-19.
Travel Managers spelar en allt viktigare roll i att utforma arbetssättet och kulturen i företagets affärsreseprogram. De behöver därför nu mer än någonsin hjälp av pålitliga partners, som kan ge dem den senaste informationen samt kunskap och idéer som kan hjälpa dem att fatta såväl kortsiktiga som långsiktiga beslut.

– 2020 har ändrat Travel Managerns roll i grunden. Kostnader och resenärernas upplevelser är fortfarande viktiga faktorer för affärsreseprogrammet, men hantering av affärsresor är nu ännu mer krävande, och de nya förväntningarna tvingar Travel Managers att förbereda, planera, koordinera och övervaka affärsreseprogrammets resultat i större utsträckning än tidigare. Jag tycker att man kan säga att hantering av affärsresor har blivit strategiskt viktigt för de flesta företag, säger Mark Hollyhead, Chief Operating Officer och SVP of Customer Success på Egencia.

Och vidare:
– Det är mycket viktigt att vi samarbetar med Travel Managers för att vi ska kunna ta oss igenom dessa osäkra tider. Connect-nätverket och utbildningar i hantering av affärsresor är viktiga delar av Egencias åtagande att hjälpa Travel Managers möta de utmaningar som ligger framför oss.

Om Nätverket Egencia Connect
Nätverket Egencia Connect har underlättat samarbetet mellan Travel Managers och gjort det möjligt för dem att dela med sig av rekommendationer och ge feedback om Egencia-innovationer sedan 2017. I det nya, förbättrade nätverket kan Egencias kunder ställa frågor direkt till Egencia, få information från Egencias kunskapsbas, föra olika diskussioner och vara med och testa nya produkter. Travel Managers som använder andra affärsresebyråer är också välkomna att delta i utbildningar och kommer snart att få tillgång till globala reseaviseringar samt möjlighet att nätverka.

Om utbildningarna i hantering av affärsresor
De nya utbildningarna i hantering av affärsresor på Expedia Group Academy fokuserar på att dela Egencias och Expedia Groups djupgående kunskaper om resor med Travel Managers över hela världen. Affärskurserna handlar om grunderna för att hantera affärsresor, såsom att skapa en strategi för företagets affärsreseprogram och maximera resebudgeten, medan ledarskapskursen ger deltagarna praktiska kunskaper om att hantera affärsresor under coronaviruspandemin. Tillsammans kommer dessa utbildningar att hjälpa Travel Managers tackla de allt svårare utmaningarna som de står inför idag och göra det möjligt för dem att hjälpa företagen återuppta affärsresandet och främja tillväxt.

Nätverket Egencia Connect är tillgängligt på engelska och har även dedikerade diskussionsgrupper på franska och tyska. Utbildningarna i hantering av affärsresor är tillgängliga från och med den 8 september 2020.

Om Egencia
Egencia är världens lösning för affärsresor. Vi hjälper företag optimera sina affärsreseprogram i en affärsresebransch som snabbt förändras, för att kontrollera riskerna, främja resenärernas välbefinnande och maximera avkastningen. Företag av alla storlekar i fler än 60 länder förlitar sig på Egencia för att modernisera sina affärsreseprogram med konsekventa och innovativa upplevelser och snabb expertsupport. Vi använder Expedia Groups kombinerade köpkraft för att tillhandahålla enkla och bekanta lösningar för affärsresor som användarna uppskattar. Besök vår hemsida, egencia.com, och följ oss på Twitter och LinkedIn

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *