Han är ny ordförande i SOI

Martin Kruse är ny ordförande för Sveriges Offentliga Inköpare (SOI). Martin Kruse har fram tills nu varit vice ordförande i SOI och är verksam som inköpschef på Arbetsförmedlingen.

Emma Breheim, skriver till medlemmarna i SOI:

– Efter fyra år som ordförande och 6,5 år i SOI:s styrelse har jag idag, med varm digital hand, lämnat över ordförandeklubban till min nära styrelsekollega Martin Kruse. Med det är det dags för mig att skriva mitt sista brev till er och tacka för den här fantastiska tiden med de möjligheter och utmaningar SOI bjudit mig på.

Årsmötet genomfördes digitalt den 29 april.
– För mig personligen är det många blandade tankar och känslor. Jag hade verkligen sett fram emot att avsluta mitt ordförandeskap på årskonferensen i Luleå, skrev Emma Breheim på LinkedIn för en tid sedan.

Istället fick hon göra en virtuell överlämning till SOIs nya ordförande. Emma Breheim kommer i sin nya roll att fokusera på strategisk styrning, planering, ekonomi och kvalitet inom Luleå kommun.


Emma Breheim, har avgått som
ordförande
i SOI och går in i nya uppgifter
i hemkommunen Luleå.

Svår och viktig roll
Emma Breheim avslutar sitt brev till medlemmarna:
– Jag är säker på att SOI har en fortsatt viktig roll att spela i den dialogen. Jag vill önska den nya styrelsen ett varmt lycka till i att driva föreningens fortsatta arbete framåt mot ännu bättre offentliga affärer. Ni har en svår och viktig uppgift men den är samtidigt stimulerande och fantastisk rolig att få ägna sig åt om man brinner för kraften i offentliga inköp, skriver hon.

Och vidare:
– I mig har ni en livslång supporter som kommer att stötta föreningen på alla sätt jag kan. Bland annat genom att hälsa er välkomna till nästa årskonferens i Luleå den 16-18 mars 2021. Tack för allt kära SOI och alla mina kollegor från norr till söder! Vi ses!

Hexanova-vd önskar lycka till
OFFENTLIGA AFFÄRERS och Hexanovas vd Urban Nilsson önskar Emma Breheim lycka till på hennes nya tjänst.

– Väldigt annorlunda och speciellt blir det mesta för den som håller arrangemang i dessa tider. Men jag hoppas och utgår från att mötet blir bra och att du får massor av applåder för ditt trägna arbete vid överlämningen trots allt, säger Urban Nilsson och konstaterar att man kommer att ses på kommande OFFENTLIG CHEF.

OFFENTLIGA AFFÄRER har löfte om kommentar eller intervju med den nya SOI-ordföranden Martin Kruse. Vi återkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.