Superspännande upphandlingsår 2016

”Superupphandlingsåret”. Så har Urban Nilsson, programansvarig för Upphandlingsdagarna på Hexanova, har kallat 2016 och det är knappast en underdrift.
Nya regler till följd av införlivande av EU-direktiv ska börja gälla. Alla ser med stort intresse fram emot den proposition som regeringen förväntas lägga fram på riksdagens bord första halvan av året.
Upphandlingsdagarna, i år i Kistamässan, Stockholm den 27-28 januari, blir som vanligt mäkta spännande. I år har vi förmånen att gästas av Sue Arrowsmith, Professor of Public Procurement Law and Policy, University of Nottingham. Civilminister Ardalan Shekarabi är givetvis också en av talarna, plus många många andra. Läs hela programmet på annan plats här på vår webbsida.
Den efterföljande fördjupningsdagen, den 29 januari i Stockholm, och den 11 februari i Göteborg, är en nyhet. Temat är Så blir du en bättre förhandlare. Sommaren bjuder på Almedalsvecka med högintressanta seminarier, där nya regler och lagar har sin givna plats.
OFFENTLIGA AFFÄRER kommer att följa utvecklingen, både i tryckt form och här på vår webb. Välkommen in i ett superspännande upphandlingsår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *