Hexanova Academy – ny verksamhet

Nu lanserar Hexanova, med OFFENTLIGA AFFÄRER som medpartner, ett helt nytt verksamhetsområde: Hexanova Academy.
Från och med torsdagen den 4 februari erbjuds ett brett spektrum av kurser framtaget särskilt för tjänstemän inom det offentliga Sverige. I samband med lanseringen av det nya verksamhetsområdet lanseras även en ny kurskatalog: Offentliga Sveriges Kunskapspartner – Kurskatalog 2016.
Urban Nilsson, VD på Hexanova Media Group understryker att Hexanova har lång erfarenhet av att arrangera mötesplatser särskilt anpassade för den offentliga sektorn.
– På förfrågan från ett flertal deltagare i våra konferenser och event under åren har vi nu tagit fram ett kursutbud som särskilt riktar sig till dem som arbetar inom det offentliga Sverige. Vi har tagit fasta på de särskilda behov och de utmaningar de står inför då vi har tagit fram kurser, seminarier och konferenser, säger han och fortsätter.
– Vi vill med vårt utbud erbjuda alla som verkar inom offentligt finansierade verksamheter ett eget forum för kompetensutveckling. Den första utgåvan av kurskatalogen kommer att kompletteras med fler kurser och seminarier inom relevanta områden.
Sandra Johannesson, projektledare och kursansvarig på Hexanova är kursansvarig och projektledare.
– Vi har sett behovet och har fått många förfrågningar från våra kunder och kontakter, så därför vill vi möta den offentliga sektorns behov, säger hon.
 
Läs om hela vårt kursutbud för att hitta den perfekta kursen för just dig!
Läs mer på vår hemsida!
 
Boka idag och ange ”LANSERING” för att erhålla hela 1000:- i rabatt på hela kursutbudet. Erbjudandet gäller t.o.m. fredag 12 februari 2016!

Klicka här för att anmäla dig!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *