Högaktuell på eFörvaltningsdagarna

Han är en av Sveriges mest framstående opinionsbildare och kommunikatörer, dessutom flitig författare med utgivning på Piratförlaget. Per Schlingmann medverkar på eFörvaltningsdagarna 27-28 oktober 2021.

© Fotograf Anna-Lena Ahlström

Föredraget har fått rubriken Corona Express – en liten föreläsning om världen efter pandemin och hålls tillsammans med Kjell A Nordström, forskare och författare med världsledande forskning inom företagsstrategier som föreläser om globalisering och ledarskap. De båda ska berätta varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. ”Inom områden som digitalisering tar vi sjumilakliv men inom andra går vi bakåt”, heter det i presentationen.

Fem böcker

Schlingmann sitter i styrelsen för SOS Barnbyar och har gett ut fem böcker, flertalet på Piratförlaget: Harpsund tur och retur (2018) I maktens öga (2017) Kommunikationskriget (2018), Urban Express (2014 tillsammans med Kjell A Nordström) samt Stå aldrig still (2013.

– Vi kommer att prata om hur pandemin kommer att förändra vårt sätt att arbeta, ledarskapet, globaliseringen och våra städer. Dessutom kommer vi att prata om varför vi nu befinner oss i År Noll och ge vår bild av hur man kan rusta sig för att ta vara på de möjligheter som ligger framför oss, säger Per Schlingmann till OFFENTLIGA AFFÄRER.

Läs hela intervjun i nr 3 av OFFENTLIGA AFFÄRER med utgivning i mitten av oktober 2021.

Bilden på förstasidan: Per Schlingmann. Foto: Anna-Lena Ahlström, Piratförlaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *