Hon är Årets inköpare

Årets inköpare 2017 är Ann-Heléne Klasson från Halmstads Fastighets AB. Hon mottog utmärkelsen i samband med Sveriges Offentliga Inköpares årskonferens i Gävle 24-26 april.
– Jag är glad men väldigt förvånad, sa Ann-Heléne till OFFENTLIGA AFFÄRER efteråt och tillade att hon ser utmärkelsen som en stimulans till att jobba vidare.
Motiveringen lyder: ”Med kunskap och kreativitet har Ann-Heléne Klasson visat möjligheterna med nytänkande lösningar inom regelverkets ramar. Hon visar på ett hållbart strategiskt tankesätt med metoder som inkluderar och gynnar hela inköpsprocessen för såväl köpare som säljare. Med fokus på socialt ansvar, funktion och kvalité har Ann-Heléne Klasson med en positiv, ödmjuk inställning både utmanat och utvecklat Halmstads Fastighets AB:s upphandlingsarbete. Ann-Heléne Klasson är välförtjänt mottagare av utmärkelsen Årets inköpare 2017.”

Ska stimulera och belöna
Årets inköpare delas ut av Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) och tilldelas en person som utvecklat arbetet, avslutat en framgångsrik upphandling eller varit en ovärderlig kollega och arbetskamrat på andra sätt. Årets inköpare utses för att stimulera och belöna upphandlare/inköpare som under året gjort en uppmärksammad insats inom sitt arbete eller på annat sätt genom sitt engagemang utvecklat den offentliga upphandlingen. Årets inköpare har delats ut sedan 1995 och ger vinnaren ett stipendium på 10 000 kr.
Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) är en ideell förening som har arbetat för bättre offentliga affärer sedan 1979. Idag har SOI cirka 1 500 medlemmar.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.