Lyckat på Kommek

Offentliga Affärers medverkan på Kommunalekonomernas mässa, Kommek, i Malmö blev lyckad. Offentliga Affärer var på plats för att möta kunder och knyta nya kontakter.
Kommek är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner, landsting och regioner. Det hävdar i alla fall arrangörerna. Här möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Ambitionen sägs vara att skapa Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två intensiva och inspirerande dagar.
Bland årets talare märktess civilminister Ardalan Shekarabi och kommunikatören Per Schlingman samt SKL:s chefsekonom Annika Wallenskog.
Ekonomi och styrning
Kommerk brukar ta upp ämnen som är intressanta för både tjänstemän och förtroendevalda i kommuner, landsting och regioner. Spännvidden på seminarierna är stor med tonvikten på ekonomi och styrning.
Mässan vill dessutom spegla visionerna och den aktuella politiska debatten. Mer än 3 500 medverkar och tidigare utvärderingar visar att Kommek bidrar med kunskap och energi, enligt arrangörerna. Kontakter och social samvaro är också viktigt och sägs enligt arrangörerna fungera som katalysator för utveckling.
Bilden:
OFFENTLIGA AFFÄRERS / Hexanovas team på plats på Malmömässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *