Nu lanserar vi ett helt nytt verksamhetsområde – Läs vår kurskatalog idag!

Nu lanserar vi ett helt nytt verksamhetsområde - Läs vår kurskatalog idag!

På mångas begäran lanserar nu Hexanova Media Group tillsammans med Offentliga Affärer som mediapartner ett helt nytt verksamhetsområde under namnet: Hexanova Academy, där vi från och med idag kan erbjuda dig ett brett spektrum av kurser framtaget särskilt för dig som arbetar inom det offentliga Sverige!
I samband med lansering av nytt verksamhetsområde lanserar vi även idag vår kurskatalog:
Offentliga Sveriges Kunskapspartner –
Kurskatalog 2016!
 
Läs om hela vårt kursutbud för att hitta den perfekta kursen för just dig!
Boka idag och ange ”LANSERING” för att erhålla hela 1000:- i rabatt på hela kursutbudet. Erbjudandet gäller t.o.m. fredag 12 februari 2016!

Klicka här för att anmäla dig!
Läs mer på vår hemsida!
Vi på Hexanova Media Group har lång erfarenhet av att arrangera mötesplatser särskilt anpassade för den offentliga sektorn. Förmodligen har du redan besökt någon av våra större mötesplatser såsom Upphandlingsdagarna, Offentlig Chef eller e-Förvaltningsdagarna.
På förfrågan från många av våra deltagare under åren har vi nu tagit fram ett kursutbud som särskilt riktar sig till dig som arbetar inom det offentliga Sverige. Vi vill med vårt utbud erbjuda dig som verkar inom offentligt finansierade verksamheter ett eget forum för kompetensutveckling.
Den första utgåvan kommer att kompletteras med fler kurser och seminarier inom relevanta områden. Vi hoppas att du skall ha stor nytta av att besöka vårt utökade program av mer riktade kurser och att vi får se dig hos oss inom kort igen. Vi skräddarsyr även kursersom vi kan genomföra på plats hos er, vilka behov ni än har så hjälper vi er med er kompetensutveckling! Välkommen att kontakta Sandra för vidare diskussion och bokning,
Vi skräddarsyr även kurser som vi kan genomföra på plats hos er, vilka behov ni än har så hjälper vi er med er kompetensutveckling! Välkommen att kontakta Sandra för vidare diskussion och bokning,
Sandra Johannesson,
Direktnummer: 0761-86 44 09
sandra.johannesson@hexanova.se

Hexanova Media Group är ett mediabolag som ger ut tidningar och arrangerar årliga konferenser och mötesplatser för den offentliga sektorn. Fokus ligger alltid på att hjälpa våra uppdragsgivare att förbättra sina affärer via kommunikation.Vårt ledmotiv är ”kunskap är källan till goda affärer” och det är detta vi vill att du ska ta del av via våra kanaler, event och media.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *