Intressant profil i OFFENTLIGA AFFÄRER

Natali Phalén heter PROFILEN i nr 2 av OFFENTLIGA AFFÄRER som nu når prenumeranter och läsare runt om i Sverige. Hon tränar boxning och ska nu fightas mot mutkolvar och korruption i sitt nya jobb på IMM (Institutet mot mutor).
Möt den nya generalsekreteraren i en intressant intervju! Hon ingår även i Programrådet för Upphandlingsdagarna, vilket innebär att deltagarna på Sveriges största event för den offentliga marknaden kommer att kunna möta henne där. Läs också om Upphandlingsdialog Dalarnas koncept för direktupphandling, om hur ny forskning om ledningsgrupper förändrar synen på utveckling, samt digital transformation.
Dessutom om det nya ramavtalet som Kammarkollegiet tecknat angående datacenter i hela landet. Några artiklar av Gunnar Lyckhage beskriver hur Martin & Servera vill utveckla svensk livsmedelsupphandling.
Den stora grossisten medverkar för övrigt under Almedalsveckan 2017 i OFFENTLIGA AFFÄRERS tält med ett seminarium. Ämnet är Hur möter vi efterfrågan på svenska regionala livsmedel. OFFENTLIGA AFFÄRERS ansvarige utgivare Urban Nilsson skriver i ledaren: ”Inget arrangemang slår ett slag för demokrati och öppenhet som Almedalsveckan”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *