Nytt samarbete inom kameraövervakning

Två företag i säkerhetsbranschen ingår ett strategiskt samarbete och utmanar konkurrenterna. 
Det är Donet och Grundig Security som den 12 mars 2019 meddelade att de ingår ett strategiskt partnerskap inom kameraövervakning. Donet blir därmed auktoriserad distributör åt Grundig i Sverige.  Samarbetet syftar till att erbjuda den svenska marknaden ett konkurrenskraftigt produktpaket i form av starka kameraprodukter ihop med expertis och lång erfarenhet. Genom samarbetet utmanar företagen nu sina konkurrenter, heter det i ett pressmeddelande.

Genom vårt samarbete ger vi den svenska marknaden ett verkligt konkurrenskraftigt erbjudande.  Med vår gemensamma långa erfarenhet inom säkerhetssystem och inom kameraövervakning utmanar vi nu våra konkurrenter från Asien som etablerat sig på den Svenska marknaden, säger Hannu Magnesten vd på Donet ( bilden).
Ideal amarbetspartner
Dirk Reinders, försäljningschef på Grundig Security, säger att Donet är den ideala samarbetspartnern för att effektivt nå den svenska marknaden och öka försäljningen av våra system för kameraövervakning.
– Genom sin långa erfarenhet inom kameraövervakning förstår Donet vårt koncept och våra kunders behov, menar han.
Fakta
Grundig Security tillhandahåller skalenlig kameraövervakning vilket enkelt inkluderas i befintliga övervakningssystem. Bolagets produktportfölj inkluderar kameror, programvara med intelligent videoanalys samt NVR och DVR för mindre installationer.
DoNet är ett oberoende kunskapsföretag med kompetens inom datanät, värmekameror och systemlösningar för övervakning. Specialistkompetensen ligger inom nätverksprodukter, nätverkslösningar och avancerad videoanalys med trygghetskameror. 2016 lanserade företaget CareEye vårdsensorn, värmekameran för bevakning, som upptäcker en olycka i ett tidig skede. DoNet AB bildades 1996 och huvudkontoret ligger i Bromma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.