Offentlig Chef i Göteborg närmar sig

Mars månad närmar sig med stormsteg och därmed en av de största konferenserna om ledarskap och chefskap i Sverige – Offentlig Chef. Den 22-23 mars fylls lokalerna på Scandic Göteborg Central med chefer och ledare från hela landet som alla vill utvecklas i sitt ledarskap.

På scen står några av landets främsta experter kring ledarskap i offentlig verksamhet. Bland talare och föreläsare märks namn som Erik Slottner, civilminister, Pär Johansson, föreläsare och grundare av Glada Hudik-teatern, Mikael Ribbenvik, generaldirektör, Migrationsverket, Hayaat Ibrahim, generalsekreterare, Institutet mot mutor (IMM), Christer Olsson, föreläsare och coach, Sven Siverbo, professor, Cristina Mattsson Lundberg, kansliråd och nationella samordningen för Agenda 2030.

Cristina Mattsson Lundberg,
kansliråd och nationella
samordningen för Agenda 2030.
Mikael Ribbenvik,
gd, Migrationsverket.
Erik Slottner, Civilminister.
Hayaat Ibrahim, generalsekreterare,
Institutet mot mutor (IMM).

Pär Johansson i Hudiksvall.
Glada Hudik-teatern
Foto: Margareta Bloom
Sandebäck/Icakuriren.

Utvecklas och inspireras!

Med konferensen Offentlig Chef vill arrangören med partners och deltagare ge ledare i offentlig sektor goda förutsättningar att utvecklas och inspireras. På Offentlig Chef förmedlas tips och verktyg från landets främsta ledare, skapas kontaktytor med branschkollegor och bjuds på inspiration och motivation i att driva sitt arbete framåt. Deltagarna får ta del av ny kunskap och verktyg som ger en djupare förståelse i bland annat ledarskapsmodeller, arbetsmetoder och regler som vi behöver förhålla oss till. 

Med deltagare från hela landet ökar möjligheterna till diskussion kring erfarenheter, utmaningar och mål. Första dagen avslutas med en bankett fylld av musik och underhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *