Offentliga Affärer TV sänder live under viktiga arrangemang

Sedan ett par veckor tillbaka har Offentliga Affärer lanserat sin nya webbstruktur full av vad projektledaren Tobias Sturesson kallar smarta lösningar för ökad tillgänglighet och bättre läsvärde. En del av denna satsning innebär att Offentliga Affärer i framtiden skall filma och sända webbtv från viktiga konferenser och mötesplatser med innehåll som attraherar våra läsare.

– Vi vill erbjuda våra läsare en unik möjlighet att i ett nedbantat format kunna ta del av viktiga konferenser där tidningen medverkar, säger Urban Nilsson VA och ansvarig utgivare för Offentliga Affärer.

– Med nedbantat format menar vi att vi kommer att webbsända ett antal utvalda seminarier som vi tror har stort intresse hos de läsare som inte har haft möjlighet att besöka konferensen. Dessa kommer då självklart inte att kunna ta del av hela konferensinnehållet, men kan få en del matnyttiga kunskaper direkt från sin arbetsplats eller hemmiljö.

Vilken typ av konferenser kommer ni att sända?
– Vi kommer i första hand att sända  eller filma från de konferenser där vi själva medverkar eller är med som arrangörer, exempel på sådana är Upphandlingsdagarna och eFörvaltningsdagarna. Vi är också på plats under Almedalsveckan där vi kommer att sända från relevanta seminarier.

Kommer det vara möjligt att ta del av seminarierna i efterhand också?
– Självklart kan våra läsare ta del av seminarierna i efterhand. Dssa kan man nå under OATV på den nya webbplatsen, avslutar Urban.


Klicka här för att ta del av de senaste klippen från OATV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *