SOI:s årsdagar närmar sig

Årsdagarna med Sveriges Offentliga Inköpare närmar sig. Nytt för i år att ”landets bästa upphandlingsjurister” (enligt SOI:s hemsida) tävlar om bästa kommande lagändring. Från Hexanovas och Offentliga Affärers samarbetspartner, Advokatbyrån Lindahl, medverkar Catharina Piper i tävlingen.
I dag tisdag den 7 april är det sista dag för anmälan till SOI:s årsdagar. Sveriges Offentliga Inköpare samlas i år i Helsingborg under ledning av konferensgeneral Henrik Karlsson, inköpschef i Helsingborgs stad.
De bägge grupper som förberett årsdagarna planerar för 600 deltagare. En grupp har förberett programmet och en lokal grupp har jobbat med bl.a. kvällarnas festligheter, där den stora begivenheten äger rum på tisdagen, den 21 april, med mingel, middag, underhållning och utdelning av utmärkelsen Årets inköpare.
Årsdagarna startar måndagen den 20 april vid lunchtid och slutar onsdagen den 22 vid lunch. Bland bokade talare och medverkande på seminarier finns namn som Andrea Sundstrand, forskare vid Stockholms universitet, Stefan Holm, Almega, Lisa Stålspets, inköpschef Svenska Spel, Hans-Eric Holmqvist, särskild utredare på Kommittén för inrättande av Upphandlingsmyndigheten, samt givetvis avgående SOI-ordföranden Eva-Lotta Löwstedt Lundell.
Helsingborgs marknadsförs som en bra konferensstad med en modern nybyggd arena mitt i centrum, där konferensen kommer att hållas. Men här finns också krokiga gator med gamla byggnader, historiska landmärken och mysiga torg.
Bilden: Konferencier är den skånske komikern och programledaren Johan Wester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *