Stephen Liang ny teknikchef hos Vertiv

Det amerikanska datacenterföretaget Vertiv med omkring 20.000 anställda globalt meddelar i ett pressmeddelande att man har utsett Stephen Liang till teknikchef.

 CTO Stephen Liang.

Som CTO kommer Stephen Liang att i stor utsträckning att fokusera på innovation i hela organisationen genom att anpassa och prioritera teknikstrategier med marknadstrender och kundernas behov. Stephen Liang har varit med i organisationen sedan 1994, senast som chef för verksamheten i Asien.

”Beprövat ledarskap”
– Stephens har lång erfarenhet av att utvärdera marknadstrender och driva produktinnovation såväl som beprövat ledarskap i vår organisation. Jag kan inte föreställa mig någon som är bättre förberedd än just Stephen när det kommer till att styra Vertiv framåt i denna tid av möjligheter, säger Vertivs VD Rob Johnson.
Som en del av Vertivs planerade ökning av forskning och utveckling (FoU) under de närmaste åren kommer Stephen Liang att spela en viktig samordningsroll för att driva företagets långsiktiga tillväxt.
– Jag ser fram emot att arbeta med vårt ledarteam och över hela organisationen för att skapa större fokus på kundupplevelsen till allt vi gör, säger Stephen Liang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *