Svensk företrädare för global aktör

Lars-Göran Fröjd blir Frost & Sullivans representant i samband med företagets etablering i Skandinavien. Genom företagets lokala representation ska befintliga kunder erbjudas en skräddarsydd anpassning av sina tillväxtplaner.
Frost & Sullivan är ett globalt analysföretag och har redan figurerat i Sverige genom att dela ut utmärkelsen “Årets entreprenörsföretag”, senast till Aura Light för hållbara belysningslösningar.
En av företrädarna för företaget i Sverige blir Lars-Göran Fröjd, känd i Upphandlarsverige bl.a. från medverkan i seminarier och med utställningar på Upphandlingsdagarna. OFFENTLIGA AFFÄRER fick en intervju med honom med anledning av utnämningen.
Hur känns det att ha utnämns till “Director” för Frost & Sullivan i Skandinavien?
– Mycket inspirerande, stimulerande och engagerande men framför allt en stor ära. Det ska bli intressant att få ingå i ett globalt team med den respekt oh de möjligheter som varumärket ger.
– Norden och Skandinavien är en mycket framstående marknad när det gäller nya trender inom life science, innovation och digitalisering. Därför ser man nu tidpunkten som den optimala för etablering här. Genom lokal representation ska befintliga kunder få en mer skräddarsydd anpassning av sina tillväxtplaner.
Vilka omedelbara framtidsplaner har ni för närvarande och hur ser strategin ut på längre sikt när det gäller Skandinavien?
– Nu ska vi snabbt bekanta oss med befintliga kunder och etablerade tjänster som erbjuds samt fortsätta förädlingen och genomförandet av de första ”GIL Digital Value Summits” som var en av orsakerna till att F&S genomförde etableringen här. Genom dessa summits, som går av stapeln under september månad kommer en ny fas i mötet med digitalisering på strategisk nivå att inrättas.
Läs hela intervjun i kommande utgåva av OFFENTLIGA AFFÄRER.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *