Trygg & Säker flyttas till november

Trygg & Säker 2022 som skulle ha hållits den 20-21 april flyttas fram till den 9-10 november i höst. Platsen är densamma: Stockholm City Conference Center. 

Det meddelar arrangören Hexanova Events. Orsaken är det rådande kriget i Ukraina som gör att många deltagare i dagsläget måste utebli helt eller har begränsad möjlighet att komma. Detta på grund av stabsläge, förhöjd beredskap eller att man har fullt upp med att hantera utmaningar kring flykting-, integrations-, trygghets-, försvars- och säkerhetsfrågor, liksom hot om cyberattacker och annat som är föranlett av kriget.

”Vi känner oss därför tvungna att skjuta fram genomförandet av Trygg & Säker för att såväl säkerställa kvaliteten på evenemanget som att så många som möjligt ska ha möjlighet delta”, skriver projektteamet för arrangemanget i ett utskick. 

Ingen extra kostnad
För den som anmält sig innebär detta ingenting annat än att deltagandet i Trygg & Säker flyttas framåt i tid, i syfte att säkerställa bästa möjliga upplevelse/resultat för den medverkande. Några extra kostnader tillkommer inte.

Om man inte kan medverka vid den nya tidpunkten, 9-10 november, så kan biljetten överlåtas till kollega, alternativt nyttjas vid något annat evenemang som Hexanova Events arrangerar.  Arrangören hoppas på förståelse och ser fram emot att se många deltagare på en ”fullspäckad, lyckad mötesplats”.

Frågor till projektchef
Har man som anmäld frågor kan dessa ställas till den kontaktperson som man redan har på Hexanova, alternativt till projektchef Beatrice De Maré Peterson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *