Vinnaren av Handslaget 2022!

Vinnaren av Handslaget 2022 är Helena-Maria Olsson Hedberg. Priset delades ut under pompa och ståt på banketten på Hamburger Börs på onsdagskvällen av förra årets vinnare Jonna Östlind, Mölndals kommun, och Bo Höglander, redaktör Offentliga Affärer.

– Priset betyder enormt mycket för mig och medarbetarna – man gör inte ett sådant här jobb på egen hand, förklarade Helena-Maria när hon intervjuades på scenen direkt efter att vinsten meddelats. (Se bilden på förstasidan. Foto: William Florin).

Motivering en lyder:

Genom att renodla, tydliggöra, tänka nytt och inkorporera mindre avtal i grunduppdraget har vinnaren uppnått större flexibilitet, dubblerat antalet bevakningstimmar per dygn och halverat grundkostnaden. Tillsammans med säkerhetsenheten har vinnaren tagit ett koncernövergripande helhetsgrepp gällande bevakningsfrågorna.

Helena-Maria Olsson Hedberg.

Det var en smått chockad och rörd vinnare som hörde sitt namn utropas och klev upp på scenen för att ta emot utmärkelsen och publikens hyllningar.

– Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, med tanke på det kompetenta startfältet, förklarade Helena-Maria efteråt. Hon berättade också att både hon och hennes närmaste medarbetare har en bakgrund i privat sektor och att det kan bidra till att man vågar tänka nytt.

Efter en intressant dag med paneldebatter, parallella seminarier, inspirerande tal, mingel och glada återseenden var bankett med underhållning en perfekt avslutning på dagen. Artisten Linda Bengtzing med flera underhöll och de som var hugade stannade till sena kvällen för dans och baluns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *