Upphandlingsdagarna flyttar till Kistamässan

Upphandlingsdagarna flyttar till Kistamässan

Upphandlingsdagarna växer vidare, därför byter man lokal till Kistamässan. En anläggning som håller hög kvalitet när det gäller teknik och service samt har ljusa moderna lokaler.

Genom att flytta Upphandlingsdagarna säkerställer vi fortsatt hög kvalitet i leveransen till både deltagare och utställare. Urban Nilsson, eventansvarig för årets dagar, menar att fördelarna är flera.

Betydligt bättre kommunikationer
– Kistamässans geografiska lättillgänglighet är en av fördelarna med en flytt.
Kistamässan är placerat i hjärtat av Kista Science City. På endast 12 minuter tar du dig med pendeltåg från Kistamässan till Stockholm C. Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkel till och från mässan oavsett destination. I direkt anslutning till Kistamässan och i närområdet finns det gott om parkeringsplatser.

Högre nivå på teknik och lokaler

– En annan viktig anledning till beslutet att flytta Upphandlingsdagarna är behovet av bättre tekniska lösningar och högre servicenivå samt bättre möjligheter att undvika överhörning mellan seminarielokaler och utställningen. Vidare finns det goda övernattningsmöjligheter i nära anslutning till mässan och med förbättrade kommunikationer ges möjlighet att välja centralt boende i Stockholms innerstad som alternativ.

Boka din plats på Upphandlingsdagarna 2016 redan nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *