Psykiatri för icke psykiatriker i offentlig sektor

Psykiatri för icke psykiatriker i offentlig sektor

Psykiatri för icke psykiatriker, är speciellt inriktat för dig som arbetar i offentlig sektor och möter många människor i jobbet. Här lär du dig hantera missnöje, besvikelse, orimliga krav, ilska, aggressivitet och hotfulla situationer.

Bli trygg i kommunikationen med psykiskt instabila personer!
Ökade kunskaper gör dig tryggare och hjälper dig att agera bättre och mer professionellt, vilket gynnar både dig och din verksamhet samtidigt som du får glädjen att hjälpa dina medmänniskor att må bättre. Detta är en grundläggande utbildning och du behöver inga förkunskaper för att kunna delta och ta till dig kunskaperna.

Kursen får i Stockholm den 10-11 maj och 8-9 november

LÄS HELA PROGRAMMET – KLICKA HÄR

Boka idag och ange ”BOKA TIDIGT” för att erhålla hela 1000:- i rabatt på hela kursutbudet. Erbjudandet gäller t.o.m. fredag 10 mars 2016.

ANMÄL DIG IDAG – KLICKA HÄR

Förutom kursinnehållet ingår detta i alla våra kurser:

En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika

  • Utvärdering och uppföljning av resultat
  • Kursdokumentation
  • Kursintyg

LÄS MER OM VÅRA KURSER – KLICKA HÄR

Hexanova har lång erfarenhet av att arrangera mötesplatser särskilt för den offentliga sektorn!
Förmodligen har du redan besökt någon av våra större mötesplatser såsom Upphandlingsdagarna, Offentlig chef eller e-förvaltningsdagarna.

På förfrågan från många av våra deltagare under åren har vi nu tagit fram ett kursutbud som särskilt riktar sig till dig som arbetar inom det offentliga Sverige.

Vi vill med vårt utbud erbjuda dig som verkar inom offentligt finansierade verksamheter ett eget forum för kompetensutveckling. Den första utgåvan kommer att kompletteras med fler kurser och seminarier inom relevanta områden. Vi hoppas att du skall ha stor nytta av att besöka vårt utökade program av mer riktade kurser och att vi får se dig hos oss inom kort igen.

Vi skräddarsyr även kurser som vi kan genomföra på plats hos er, vilka behov ni än har så hjälper vi er med er kompetensutveckling! Välkommen att kontakta Sandra för vidare diskussion och bokning,

Sandra Johannesson,
Direktnummer: 0761-86 44 09
sandra.johannesson@hexanova.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *